VISIE

Samen denken en doen, daar kom je verder mee! 
Dat is mijn overtuiging. In je eentje ben je misschien wel eens sneller, maar vaak kun je niet eens zonder een ander zijn inbreng, kennis en netwerk of belang. Door samen te denken en te doen, volgen interessante oplossingen en nieuwe mogelijkheden vanzelf.
Daarom vind ik het ook belangrijk dat iedereen in een sessie gelijkwaardig is. Ook in een opdrachtgever-opdrachtnemer relatie. Dat geeft ruimte voor experimenteren, nieuwe oplossingen en een gezamenlijke toekomst bouwen.

Mijn overtuiging is dat je niet alleen (samen) werkt om resultaten te bereiken maar dat je je werk ook als plezierig en zinvol wilt ervaren!
Doordat je weet wat jou bijdrage is en dat je plezier hebt in het leveren van die bijdrage en doordat jou teamgenoten, opdrachtgevers en klanten deze bijdrage kennen en waarderen.

Verder is mijn overtuiging dat iedereen van nature nieuwsgierig is en wil leren.
Daarvoor is wel een veilige omgeving nodig om uit te proberen en het onverwachte een kans te geven. Vertrouwen is dan een woord dat makkelijk gebruikt wordt maar wat in de praktijk een stuk lastiger te realiseren is. Ik sta voor vertrouwen in de sessie maar ook voor het op en uitbouwen van deze relatie bij langdurige samenwerkingen. Groei en veranderen vereist moed en verantwoordelijkheid nemen.
Ik help je met de juiste voorwaarden creëren en met de keuze van de juiste instrumenten.